Titel: Cursussen voor Volwassenen:
Verbeter uw Typevaardigheid en MS-Office-vaardigheden

Inleiding:

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is het essentieel om over de juiste vaardigheden te beschikken om te kunnen concurreren en succesvol te zijn. Of u nu uw professionele carrière een boost wilt geven of simpelweg uw computervaardigheden wilt verbeteren, onze cursussen voor volwassenen bieden de perfecte gelegenheid om uw typevaardigheid en kennis van MS-Office, MS-Word en MS-Excel naar een hoger niveau te tillen.

Cursus Typevaardigheid:

In de moderne wereld is het vermogen om snel en nauwkeurig te typen een waardevolle vaardigheid. Of u nu werkt in een kantooromgeving, als freelancer of gewoon uw persoonlijke productiviteit wilt verhogen, onze cursus Typevaardigheid is ontworpen om u te helpen efficiënter te typen. U leert niet alleen de juiste typetechnieken, maar ook hoe u uw snelheid en nauwkeurigheid kunt verbeteren. Met interactieve oefeningen en praktische opdrachten kunt u uw vaardigheden direct in de praktijk brengen en uw typetempo verhogen.

Cursussen voor MS-Office:

1. MS-Word:
Als een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld, is kennis van MS-Word een onmisbare vaardigheid voor zowel professionals als particulieren. Onze cursus MS-Word biedt een grondige verkenning van de verschillende functies en mogelijkheden van dit krachtige programma. Van het maken en bewerken van documenten tot het gebruik van sjablonen, stijlen en het beheren van inhoud, u zult de essentiële vaardigheden verwerven om professionele documenten te produceren.

2. MS-Excel:
Of u nu gegevens wilt analyseren, budgetten wilt beheren of complexe berekeningen wilt uitvoeren, MS-Excel is een onmisbaar hulpmiddel. Onze cursus MS-Excel biedt een diepgaande verkenning van de verschillende functies en mogelijkheden van dit spreadsheetprogramma. Van het maken van formules en grafieken tot het beheren van gegevens en het automatiseren van taken, u zult de nodige vaardigheden verwerven om efficiënt en effectief met Excel te werken.

Onze cursussen voor volwassenen zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw drukke levensstijl. Met flexibele lesuren en online leermogelijkheden kunt u leren op uw eigen tempo en op het moment dat het u het beste uitkomt. Onze ervaren instructeurs begeleiden u gedurende het hele leerproces en zorgen ervoor dat u de benodigde vaardigheden onder de knie krijgt.

Wacht niet langer en investeer in uw persoonlijke en professionele groei. Schrijf u vandaag nog in voor onze cursussen Typevaardigheid en MS-Office en ontdek hoe u uw computervaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Typevaardigheid Volwassenen

Ook een voor u nieuwe cursus. U ziet dat medewerkers naast u op een gemakkelijke snelle wijze teksten kunnen invoeren. U vraagt u af waarom kan ik dit niet? U kunt dit ook leren, binnen 6 á 8 weken leert u het toetsenbord ook kennen. Ook blind  typen leert u. Daar is deze cursus voor bedoelt, blind en met 10-vingers leren typen. Bij u thuis, want deze cursus is volledig interactief via Internet te volgen. Wij kunnen u via een speciale begeleidersmodule uw vorderingen zien, u motiveren en u bijsturen. Leer effectief typen, dat kan bij ons.. Deze cursus, u kunt vooraf de keuze maken, kunt u ôf zonder begeleiding ôf met begeleiding docente volgen.
TypeWorld XL, typecursus voor jongeren en volwassenen
 
U kunt ons typeprogramma geheel zelfstandig ôf met begeleiding van onze docente volgen. In het programma zijn video's ingebouwd die u door het programma loodsen. Kijkt u teveel naar uw vingers leg dan een theedoek over uw handen.
Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding belangrijk is voor de voortgang en de resultaten. De kans dat de eindstreep gehaald wordt is vele malen groter, waarbij de eindscore gemiddeld 15% hoger is
 
Wanneer kan ik starten?
Na afronding van het bestelproces, wordt de docent op de hoogte gebracht van de aanmelding, waarna zij contact zal zoeken via de e-mail.
In overleg en op basis van de eerste resultaten zal het cursusverloop bepaald worden.
 
De online docent bij de typecursus met begeleiding
De begeleiding wordt verzorgd door een gekwalificeerde docent. Zij mailt via een intern mailsysteem met de cursist. De docent is beschikbaar voor vragen, houdt de vorderingen in de gaten, stimuleert en stuurt bij waar dat nodig is. De responstijd is gemiddeld 2 uur (op alle werk- en zaterdagen tussen 7 uur ’s morgens en 7 uur ’s avonds). 
 
De Cursusduur
Vanaf het moment dat de licentiecode is geactiveerd, zal de jaarlicentie in gaan. Er is dan precies 365 dagen de tijd om de cursus af te ronden.
Omdat je kiest voor met begeleiding, zal het streven echter zijn om dit binnen 20 weken te doen.
 Het aanleren van typevaardigheid kan namelijk het best in korte tijd plaatsvinden. In de praktijk blijkt dat er voor het aanleren van een goede typevaardigheid zo’n 20 – 40 uur oefening nodig is. De volgende mogelijkheden geven een beeld van de wekelijkse belasting en de cursusduur:
 • 20 weken, per week 1 eiland: Wekelijks 4 x 20-30 minuten oefenen
 • 15 weken, per week 1,5 eiland: Wekelijks 5 x 20-30 minuten oefenen
 • 10 weken, per week 2 eiland: Wekelijks 6 x 20-30 minuten oefenen
 • agenda zelfstandig
 
Dyslexie geschikt
Ons online typeprogramma is zeer geschikt voor cursisten met dyslexie. Er wordt op de volgende manieren rekening mee gehouden:
 • De cursist kan zelf een lettertype kiezen dat voor hem prettig is.
 • Het scherm met de oefening kan vergroot worden weergegeven.
 • Bij verschillende oefeningen kunnen de letters uitgesproken worden.
 • De cursist typt letter voor letter en krijgt direct feedback.
 • De letters zijn afwijkend van elkaar, ook gespiegeld of gedraaid.
 • De letter die getypt wordt, is afwijkend van kleur en is onderstreept.
 
Niveau
Er wordt toe gewerkt naar een eindresultaat van tenminste 130 aanslagen per minuut (APM) en een nauwkeurigheid van 97%. Dit niveau kan door de docent naar boven of naar beneden worden bijgesteld.
niveau instellen differentieren
 
Certificaat
Na afronding krijgt de cursist een certificaat aangeboden (pdf-bestand) met het behaalde eindresultaat.
Een mooi bewijs van bekwaamheid. Echt een document om goed te bewaren!
Een examen met een diploma is ook een mogelijkheid, mits u slaagt.
 
 
Deze typecursus Zonder begeleiding
Heb je een ijzeren discipline? Dan kun je ook kiezen voor zonder online begeleiding. De virtuele docent in TypeWorld biedt alle informatie die nodig is om op een juiste manier te leren typen.
 

 

Ontdek de kracht van MS-Excel:

Wordt een expert in gegevensbeheer en analyse!

Titel: Leer de basisprincipes van Microsoft Excel met onze cursus MS-Excel Basis

Introductie:
Ben je op zoek naar een manier om je Excel-vaardigheden te verbeteren? Wil je leren hoe je gegevens kunt organiseren, analyseren en visualiseren met behulp van Microsoft Excel? Dan is onze cursus MS-Excel Basis perfect voor jou! In deze cursus leer je de essentiële functies en technieken van Excel, waardoor je efficiënter kunt werken en betere resultaten kunt behalen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met Excel, deze cursus biedt voor ieder wat wils. Lees verder om meer te weten te komen over wat je kunt verwachten van onze cursus MS-Excel Basis.
Microsoft Excel Logo – PNG e Vetor – Download de Logo
Inhoud van de cursus:
Onze MS-Excel Basis cursus is opgebouwd uit verschillende modules die je stap voor stap door de basisprincipes van Excel leiden. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de onderwerpen die in de cursus aan bod komen:

1. Introductie tot Excel:
Leer meer over de interface van Excel, de verschillende elementen van een werkblad en hoe je gegevens kunt invoeren en bewerken.

2. Formules en functies:
Ontdek hoe je formules kunt gebruiken om berekeningen uit te voeren en functies kunt toepassen om complexe taken eenvoudiger te maken.

3. Gegevens sorteren en filteren:
Leer hoe je gegevens kunt ordenen op basis van specifieke criteria en hoe je gegevens kunt filteren om specifieke informatie te vinden.

4. Grafieken maken:
Leer hoe je gegevens kunt visualiseren met behulp van grafieken en diagrammen, waardoor je trends en patronen gemakkelijker kunt identificeren.

5. Gegevensvalidatie:
Ontdek hoe je gegevens kunt valideren om ervoor te zorgen dat ze correct en consistent zijn, en leer hoe je foutmeldingen kunt instellen voor ongeldige invoer.

6. Gegevensanalyse:
Leer hoe je gegevens kunt analyseren met behulp van draaitabellen en draaigrafieken, waardoor je snel inzicht kunt krijgen in grote hoeveelheden informatie.

Voordelen van de cursus:

- Praktische benadering:

Onze cursus MS-Excel Basis is gericht op het toepassen van de geleerde concepten in de praktijk. Je zult oefeningen en opdrachten krijgen om je kennis te testen en te versterken.

- Flexibel leren:

Je kunt de cursus volgen op je eigen tempo en op elk moment dat het jou uitkomt. De cursus is online beschikbaar, zodat je kunt leren waar en wanneer je maar wilt.

- Deskundige instructeurs:

Onze instructeurs zijn ervaren Excel-gebruikers en zullen je begeleiden tijdens de cursus. Ze zijn beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het oplossen van problemen.

- Certificaat van voltooiing:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat van voltooiing. Dit certificaat kan een waardevolle aanvulling zijn op je cv en kan je helpen bij het verbeteren van je carrièremogelijkheden.

Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus MS-Excel Basis en ontdek de vele mogelijkheden die Excel te bieden heeft. Of je nu je persoonlijke financiën wilt beheren, gegevens wilt analyseren voor je werk of gewoon je Excel-vaardigheden wilt verbeteren, deze cursus zal je helpen om je doelen te bereiken. Wacht niet langer en schrijf je nu in!

 

 

Dé methode om te leren typen!

Ons typeprogramma XL is een uitdagende online typecursus voor jongeren (vanaf 14 jaar) én volwassenen. Met deze methode leren de cursisten op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. TypeEilanden XL is zeer interactief én heeft een unieke manageromgeving om de cursist te monitoren.

 

Het typeprogramma XL bestaat uit 20 eilanden, waarop de cursisten alle type-oefeningen en games kunnen ontdekken. De opbouw van het programma zorgt er voor dat de cursisten altijd de verplichte route afronden, maar ze kunnen extra oefenen door bijvoorbeeld de games te spelen. Zo blijft de cursist gemotiveerd en leert hij of zij snel en gemakkelijk blind typen.
 

Mogelijkheden

Het typeprogramma XL is op twee manieren beschikbaar:

 • Voor individuen;
  • mét online begeleiding of
  • zonder online begeleiding.

 

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van de cursisten.
De eindscore van cursisten met begeleiding is gemiddeld 15% hoger.

 

 

Dé typecursus voor volwassenen

Deze typecursus voor volwassenen is een uitdagende online typecursus. Met deze methode leert de cursist op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. De typecursus zeer interactief, volledig online én heeft een unieke begeleidermodule. 

Waarom kiezen voor deze typecursus? 
Ten eerst is het een online typecursus, ten tweede de cursist bepaalt zelf wanneer en waar, zowel op uw locatie als thuis oefenen. De interactieve opzet en de heldere uitleg via video’s motiveert de cursist om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. 

De begeleiding van de docent blijft beperkt tot ongeveer een half uur per week. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidermodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan de cursisten waar nodig bijsturen.
Wilt u reserveren:?
De typecursus volwassenen 
met online begeleiding docente.
Cursuskosten € 79,00
klik hier button
De typecursus volwassenen
zonder begeleiding.
Cursuskosten € 59,00