logo-csd-opl-denekamp.gif

Deze Typecursus is leuker

Afbeeldingsresultaat voor enjoy typing

De methode die wij gebruiken is dé leukste om te leren typen. Spelenderwijs leren blind typen met tien vingers. Ons speciale programma is interactief, volledig online, in gamevorm opgezet én heeft een unieke begeleidersmodule. In gamevorm leren gaat sneller, zo ook bij het leren typen.

 

Snel teksten typen

U ziet dat medewerkers naast u op een gemakkelijke snelle wijze teksten kunnen invoeren. U vraagt u af waarom kan ik dit niet? U kunt dit ook leren, binnen 6 á 8 weken leert u het toetsenbord ook kennen. Afbeeldingsresultaat voor typingcourse

Typevaardigheid volwassenen

 

De typecursus XL is een uitdagende online typecursus. Met deze methode leert de cursist op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. De typecursus is interactief, volledig online én heeft een unieke begeleidermodule. 

Waarom kiezen voor deze typecursus? 
Ten eerste is het een online typecursus en ten tweede de cursist bepaalt zelf wanneer en waar, zowel op uw locatie als thuis, er geoefend wordt. De interactieve opzet en de heldere uitleg via video’s motiveert de cursist om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. 

De begeleiding van de docent blijft beperkt tot ongeveer een half uur per week begeleiding. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidermodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan de cursisten waar nodig bijsturen.

 

De Internet Typecursus
zonder begeleiding

Typing Monkey GIF - Typing Monkey GIFs

Cursuskosten voor deze module is: € 74,--
Als er geen begeleiding is, moet een leerling het programma zelfstandig doorwerken. Discipline en doorzettingsvermogen zijn belangrijk om alles goed door te werken. Er is geen externe begeleiding, correctie of stimulans.  

Zelfstandig thuis werken zonder begeleiding kan best lastig zijn, omdat het veel zelfstandigheid en discipline vergt. Maar het is zeker niet onmogelijk. Uit ervaring kunnen wij vertellen dat het veel volwassenen is gelukt om zelfstandig door de eilanden te werken.

Klik hier om te reserveren 

De Online Typecursus
met begeleiding gekwalificeerde docent

GIF typen - GIF's typen

Cursuskosten voor deze module is: € 95,--
Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van de cursisten. De eindscore van cursisten met persoonlijke of online begeleiding is gemiddeld 15% hoger dan zonder begeleiding. Deze cursisten werken ook soepeler door het programma heen vanwege het ontvangen van feedback.

Deze typecursus is ook zonder begeleiding te volgen, maar de resultaten zijn bijna altijd beter als er begeleiding is. 

 Klik hier om te reserveren