Typevaardigheid & Tekstverwerken
 op school met begeleiding docenteMaking Your Classroom a Digital Learning Hub with Google Classroom
Cursuskosten € 201,--
In termijnen betalen mogelijk
Voor meer INFO

 

Cursus Typevaardigheid
met online begeleiding docent preview
Cursuskosten € 74,--
Wekelijkse online begeleiding en rapportage
Voor meer INFO

 

Cursus Typevaardigheid
zonder begeleiding
Typing Challenges for Children
Cursuskosten € 49,--

Voor meer INFO 

 

Na 5 lessen snel teksten typen
Afbeeldingsresultaat voor typingcourse

De leukste typecursus

Ons typeprogramman is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus. Het typeprogramma Kids staat midden in de belevingswereld van het kind, is zeer interactief en volledig online.
 
Het programma Kids is ook geschikt voor kinderen met dyslexie.
TypeWorld wereldoverzicht


Verover het eiland door de oefeningen in de dorpen te spelen.

…als game opgezet

Typen Kids bestaat uit twintig eilanden. Elk eiland bestaat uit een aantal dorpen die met wegen verbonden zijn. In het eerste dorp van elk eiland laat Monique in een instructiefilm zien, wat er gedaan moet worden, ze toont de juiste vingerzetting en moedigt aan. In de andere dorpen worden oefeningen gemaakt. Er zijn ook games om het uitdagend te maken. In het laatste dorp is er een test. Als die goed wordt afgerond, mag je naar het volgende eiland!

Haal je het examen dan ontvang je een diploma!

 

Mogelijkheden

Het Typen Kids is op drie manieren beschikbaar:

  1. Op uw school in combinatie met het tekstverwerken

  2. Voor individuen; mét online begeleiding.

  3. Voor individuen; zonder online begeleiding.

 

Onderzoek wijst uit dat goede begeleiding bij een typecursus belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van kinderen. De eindscore van kinderen met begeleiding is gemiddeld 15% hoger.
  Logo Radboud Universiteit Nijmegen

Het belang van typevaardigheid

Waarom is typesnelheid en de daarbij horende nauwkeurigheid eigenlijk zo belangrijk? En zijn snelheid en nauwkeurigheid de enige voordelen van goede typevaardigheid, of zijn er nog meer?

 

Ons typeprogramma wordt veel gebruikt in studies naar het nut van goede typevaardigheid. In november 2015 heeft Dr. Henny van der Meijden van de Radboud Universiteit haar laatste onderzoeksresultaten gepresenteerd.

Onderzoek
Het is belangrijk dat kinderen een goede typevaardigheid hebben. Computers zijn immers niet meer weg te denken uit het onderwijs. Leerlingen werken steeds meer op de computer, zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs. Huiswerk en werkstukken moeten digitaal ingeleverd worden en steeds meer toetsen worden digitaal afgenomen. Dit zou kunnen betekenen dat kinderen steeds meer gaan typen en minder gaan schrijven.
Uit onderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen is gebleken dat kinderen die op jonge leeftijd met tien vingers leren typen, zich gemakkelijk kunnen aanpassen op de middelbare school. Het maken van werkstukken, uittreksels en verslagen wordt een stuk eenvoudiger.

Typecursus op uw school?

TypingMaster Introduces Game-Based Typing Course for ISTE 2017 - The EdTech  Roundup

Is er op uw school interesse in de cursus "Typevaardigheid & Tekstverwerken"? Of heeft u voor uw kind interesse in een goede typecursus op uw school? Neem dan contact met ons, want ook wij hebben interesse onze typecursus op uw school neer te leggen. Wij, CSDenekamp, zijn verheugd als u met ons contact opneemt omtrent een eventuele mogelijkheid op uw school.


 

Subcategorieën