Vergroot de productiviteit van uw bedrijf
met onze zakelijke trainingen!

 

Introductie:

Bent u op zoek naar een effectieve manier om de productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf te vergroten? Zoek niet verder! Bij CSDENEKAMP bieden wij hoogwaardige zakelijke cursussen aan, speciaal ontworpen om uw werknemers te voorzien van de nodige vaardigheden om snel en nauwkeurig te typen. Met onze bewezen methoden en ervaren instructeurs, kunnen wij uw bedrijf helpen om het volledige potentieel van uw personeel te benutten.  

Incompany

 Incompany training

Ben jij op zoek naar een training voor jouw team of organisatie? Dan kun je kiezen voor een incompany training.

Vrijwel iedere training die we verzorgen op basis van open-inschrijving kunnen we namelijk ook incompany verzorgen. In een incompany training leggen we accenten op onderwerpen die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Vraag één van onze accountmanagers naar de aantrekkelijke mogelijkheden van incompany trainingen.

 Maatwerk

  Heb je een specifieke leerbehoefte binnen jouw team of organisatie? En is deze niet op te lossen met een standaard trainingsprogramma? Dan kun je kiezen voor een maatwerk training.

In een maatwerk training combineren we elementen of ontwikkelen we een complete training op maat, gericht op de doelen van jouw organisatie. We trainen niet alleen, maar begeleiden en coachen ook. Het doel van de maatwerktraining is dat het trainingsprogramma naadloos aansluit op de praktijksituatie zodat het rendement voor individu, team en organisatie optimaal is.

Onze expertise

 Praktijkgerichte maatwerk programma’s voor teams en organisaties.
 Het vergroten van digitale vaardigheden.
 Doelgericht ontwikkelen van medewerkers in actuele onderwerpen.
 Inzet van innovatieve leermiddelen ten behoeve van leerrendement.
 

 

Trainingen

Bekijk ons standaard trainingsaanbod voor de digitale werkplek, methodieken en soft skills. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs wanneer de gewenste training ontbreekt of bekijk onze oplossing voor e-learning op maat.
 

Training

Prijs

Periode

Ms-Word

Basis

Word Basis

Leer om de basisfunctionaliteiten van Word als documenten invoegen, lettertypes aanpassen, inhoudsopgaven instellen en tabellen aanmaken te gebruiken.

€ 779,-

 

2 dagen

 

Ms-Excel

Basis

Excel Basis

Leer als beginner om zelfstandig te werken met belangrijke basisfuncties van Excel als gegevensinvoer, rekenmodellen, tabellen en grafieken.

 
€ 799,-

 
2 dagen

Ms-Outlook

Basis

Outlook Basis

Maak kennis met de basisfunctionaliteiten van Outlook om effectief en efficiënt om te kunnen gaan met je mailbox, agenda, contacten en taken.


€ 439,- 

1 dag

Ms-Powerpoint

Basis

In ontwikkeling  neem contact  

Office 365

 
In ontwikkeling neem contact  

Teams

 
In ontwikkeling  neem contact  

Sharepoint

 
 In ontwikkeling neem contact  

Power AutomateIn ontwikkeling  neem contact  

Typevaardigheid

Typevaardigheid

Leer om foutloos te typen met het gebruik van 10 vingers om razendsnel tekstuele e-mails, verslagen, memo’s en rapporten te kunnen opstellen.

 

€1099,- 

2 dagen
 

Voordelen van onze zakelijke cursussen:

 

1. Verhoogde productiviteit:

Door het verbeteren van de vaardigheden van uw werknemers, kunnen zij sneller werken en meer werk verzetten in minder tijd. Dit leidt tot een aanzienlijke toename van de productiviteit binnen uw bedrijf.

 

2. Verbeterde nauwkeurigheid:

Onze cursussen richten zich niet alleen op snelheid, maar ook op nauwkeurigheid. Door het aanleren van correcte technieken, minimaliseren wij fouten en verhogen wij de kwaliteit van het werk dat uw werknemers leveren.

 

3. Tijdsbesparing:


Efficiënt kunnen werken betekent minder tijd verspillen aan het zoeken naar de juiste toetsen en het corrigeren van fouten. Dit resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen, waardoor uw werknemers zich kunnen concentreren op belangrijkere taken.

 

4. Verminderde werkstress:

Het aanleren van goede werktechnieken vermindert de fysieke en mentale belasting die gepaard gaat met langdurig typen. Dit kan leiden tot minder werkgerelateerde stress en een hogere werknemers-tevredenheid.

 

5. Professionele uitstraling:

Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Met vlotte en foutloze bijvoorbeeld typvaardigheden geven zij een professionele uitstraling aan uw klanten en zakenpartners.

  

 

 

 

Waarom kiezen voor CSDENEKAMP:


1. Ervaren instructeurs:
Onze instructeurs zijn experts op het gebied van vaardigheidstrainingen en hebben ruime ervaring in het lesgeven.
2. Flexibele trainingsmogelijkheden:
Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerktrainingen aan die aansluiten op de specifieke vereisten van uw bedrijf.
3. Interactieve leermethoden:
Onze cursussen zijn ontworpen om de betrokkenheid en motivatie van de deelnemers te vergroten. We maken gebruik van interactieve oefeningen en leuke spelletjes om het leerproces te stimuleren.
4. Resultaatgericht:
Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten. We monitoren de voortgang van de deelnemers en zorgen ervoor dat zij daadwerkelijk verbeteren in hun vaardigheden.
Neem vandaag nog contact met ons op:
Investeer in de groei van uw bedrijf door uw werknemers de nodige vaardigheden aan te leren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een zakelijke vaardigheidscursus voor uw bedrijf te bespreken. Samen kunnen we uw werknemers voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om hun productiviteit te verhogen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

CRKBO

CSDenekamp staat als onderwijsinstelling in het CRKBO-register ingeschreven. In het register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingen en beroepsonderwijs.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

CSDenekamp / CSD-Opleidingen en docenten voldoen aantoonbaar aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs bij het CRKBO.