Na 5 lessen snel teksten typen
Afbeeldingsresultaat voor typingcourse

Welkom bij onze website,
dé plek waar kinderen vanaf 9 jaar kunnen leren typen!

 

Typen is een essentiële vaardigheid in de moderne wereld, en het is nooit te vroeg om te beginnen. Wij bieden drie soorten typecursussen aan, zodat er voor ieder kind een passende optie is.

De eerste optie is onze klassikale typecursus, waarbij kinderen samen in een groep leren typen. Deze cursus wordt gegeven op school, waardoor kinderen niet alleen de basisvaardigheden van het typen leren, maar ook leren hoe ze tekstverwerking kunnen toepassen in hun schoolwerk. Deze interactieve en gezellige cursus zorgt ervoor dat kinderen niet alleen leren typen, maar ook plezier hebben tijdens het proces. www.csdenekamp.nl
 

Voor kinderen die liever op hun eigen tempo leren, bieden wij twee online typecursussen aan. De eerste is een zelfstandige cursus, waarbij kinderen zelfstandig de lessen volgen en oefeningen maken. Hoewel er geen online begeleiding is, bieden wij wel ondersteuning via onze online community, waar kinderen vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen met andere cursisten.

De tweede online typecursus is onze cursus met online begeleiding. Hierbij krijgen kinderen ONLINE begeleiding van een ervaren type-instructeur, die hen door het leerproces heen helpt. Deze cursus biedt een gestructureerde leeromgeving met regelmatige feedback en begeleiding, waardoor kinderen optimaal kunnen groeien in hun typevaardigheden.

Home

 Of je nu kiest voor de klassikale typecursus op school, de zelfstandige online cursus of de cursus met online begeleiding, wij garanderen dat jouw kind op een leuke en effectieve manier leert typen. Typen is niet alleen een praktische vaardigheid, maar het kan ook het zelfvertrouwen van kinderen vergroten en hun academische prestaties verbeteren.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je kind vandaag nog in voor een van onze typecursussen en geef ze een voorsprong in de digitale wereld!