G-02WMQBFTME
Laptop.png

Typevaardigheid & Tekstverwerken op school

Nieuwe typegroepen September '22

Deze Typecursus is leuker
Afbeeldingsresultaat voor enjoy typing

Typecursus volwassenen

De typecursus voor volwassenen is een uitdagende online typecursus. Met deze methode leert de cursist op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. De typecursus is interactief, volledig online én heeft een unieke begeleidermodule. 
Waarom kiezen voor deze typecursus? 

Ten eerste is het een online typecursus en ten tweede de cursist bepaalt zelf wanneer en waar, zowel op uw locatie als thuis, er geoefend wordt. De interactieve opzet en de heldere uitleg via video’s motiveert de cursist om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. De begeleiding van de docent blijft beperkt tot ongeveer een half uur per week begeleiding. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidermodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan de cursisten waar nodig bijsturen.

Typecursus volwassenen zonder begeleiding
Typing Monkey GIF - Typing Monkey GIFs

Typecursus met Begeleiding docent
GIF typen - GIF's typen

.

 

Geslaagden voorjaar '22
 

Dé methode om te leren typen!

Ons typeprogramma XL is een uitdagende online typecursus voor jongeren (vanaf 14 jaar) én volwassenen. Met deze methode leren de cursisten op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. TypeEilanden XL is zeer interactief én heeft een unieke manageromgeving om de cursist te monitoren.

 

Het typeprogramma XL bestaat uit 20 eilanden, waarop de cursisten alle type-oefeningen en games kunnen ontdekken. De opbouw van het programma zorgt er voor dat de cursisten altijd de verplichte route afronden, maar ze kunnen extra oefenen door bijvoorbeeld de games te spelen. Zo blijft de cursist gemotiveerd en leert hij of zij snel en gemakkelijk blind typen.
 

Mogelijkheden

Het typeprogramma XL is op twee manieren beschikbaar:

  • Voor individuen;
    • mét online begeleiding of
    • zonder online begeleiding.

 

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van de cursisten.
De eindscore van cursisten met begeleiding is gemiddeld 15% hoger.