logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren OBS De Windhoek-Almelo

Blind 10-vinger systeem Computertypen De Bongerd-Oldenzaal

Locatie: OBS De Windhoek
Cursuskosten: € 198= (in termijnen mogelijk)

Cursusduur: 4,5 maanden
Cursusdag: maandag
De lessen kunnen zowel fysiek op school ôf bij sluiting scholen online visuele (thuis) zijn
Aantal lessen: 15
Startperiode: februari 2022 (schooljaar 2021-2022)

Alles onder voorbehoud

Corona: De cursussen, gestart in februari 2020 en 2021, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september of februari van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen helemaal online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind een aantal lessen thuis online kan volgen, Er is tijdens deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Bij de cursuskosten is inbegrepen het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus is er een mogelijkheid voor een examen. Echter zitten de examenkosten niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht.
Examen kosten CT100 Typevaardigheid € 17,50
Examen kosten CTT100 Typevaardigheid & Tekstverwerken € 30,--
- Uw gegevens svp hieronder invullen:
Svp uw Achternaam
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
foutief mailadres
Please type your full name.
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie of gehoorproblemen
Svp uw keuze.
Please specify your position in the company
Graag uw bankgegevens en de wijze van betaling.
Graag uw invoer
Invalid Input
EUR 0,00
Invalid Input
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer.