Reservering Typecursus XL Met online begeleiding

cursuscode:TXLMB

Interactief, game-achtig via Internet
Cursuskosten: € 79,00
Cursusdagen: geen, 1 keer per week Online begeleiding
Start: Direct, na ontvangst cursusgeld ontvangt u de inlogcode.
Deze Typecursus Met Begeleiding van een gekwalificeerde docent is een volledige Online Interactief Typeprogramma. De begeleiding is online. De cursus is volgens het Blind 10-vinger systeem opgezet. Deze cursus is overal waar een pc of Mc staat via internet te maken. Wij kunnen de verrichtingen van u via internet monitoren en evt. bijsturen. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidersmodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan hij u waar nodig bijsturen. Wekelijks wordt u een automatische rapportage van tussentijdse resultaten per mail gestuurd. U zal geheel onder online begeleiding zelfstandig het programma doorwerken. U ontvangt, na betaling van het cursusgeld, een registratiecode waarmee uw kind zich kan aanmelden / inloggen in het programma. Eisen hardware: Om het programma te kunnen gebruiken is een computer met internettoegang nodig. Het typeprogramma werkt in een Flash-omgeving en kan daardoor zowel op een PC als op een Mac gebruikt worden.

 

Svp hieronder uw gegevens in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van de cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Invalid Input
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Invalid Input
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.