Reservering Typecursus XL Zonder Begeleiding docent

cursuscode:TXLZB
Interactief, game-achtig via Internet
Cursuskosten: € 59,00
Cursusdagen: geen Start:
Na ontvangst cursusgeld ontvangt u de inlogcode.
Deze Typecursus Zonder Begeleiding is een volledige Online Interactief Typeprogramma. De cursus is volgens het Blind 10-vinger systeem opgezet. Deze cursus is overal waar een pc of Mc staat via internet te maken. Wij kunnen de verrichtingen van u via internet monitoren en evt. bijsturen. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidersmodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan hij u waar nodig bijsturen. Wekelijks wordt u een automatische rapportage van tussentijdse resultaten per mail gestuurd. U zal geheel zelfstandig het programma doorwerken. Er is zoals u het wenst geen begeleiding. U ontvangt, na betaling van het cursusgeld, een registratiecode waarmee u zich kan aanmelden / inloggen in het programma. Spiekstopper Het is tijdens het typen niet de bedoeling dat er naar vingers gekeken wordt. Hiervoor is de spiekstopper ontwikkeld. Deze kunt u over het toetsenbord plaatsen. De handen en vingers kunnen vrij bewegen, maar de toetsen zijn niet te zien. De spiekstopper is apart te bestellen. Een Theedoek voldoet trouwens ook. Eisen hardware Om het programma te kunnen gebruiken is een computer met internettoegang nodig. Het typeprogramma werkt in een Flash-omgeving en kan daardoor zowel op een PC als op een Mac gebruikt worden.
Svp uw gegevens hieronder invullen
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van de cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Invalid Input
Invalid Input
EUR 0,00
Invalid Input
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.