logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT - BS Veldzijde-Losser

Blind 10-vinger systeem Computertypen BS De Veldzijde - Losser
Cursuskosten: € 198,-- (in termijnen mogelijk)

Cursuslocatie: BS Veldzijde-Losser
Schooljaar 2022 - 2023
Periode: september - Januari
Cursusdag: donderdagmiddag op De Veldzijde
Aantal lessen: De 15 lessen (17,5 uren les)
Start: september 2022 (bij voldoende deelname)
Op officiële vrije dagen en vakantie is er geen les

De start van de cursus is alleen bij voldoende deelname. 

Corona: De huidige lopende cursussen, gestart in februari, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen in zijn geheel online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd, kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.
De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend aan de cursus kan een examen worden afgelegd. De examenkosten á € 30,= zijn niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld 7911 AA
Please tell us how big is your company.
Please specify your position in the company
AUB, op welke school zit uw kind?
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag termijn aanvinken
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Graag het termijnbedrag aanvinken

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Binnen 15 minuten na het verzenden ontvangt u per mail een bevestiging van deze reservering. Ontvangt u geen bevestiging, neem dan contact met ons.

Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.