logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT BS De Meander-Ootmarsum

Blind 10-vinger systeem Computertypen BS De Meander - Ootmarsum

Cursusdag: dinsdag- ôf donderdagmiddag
Cursusduur: 4 á 4,5 maanden
Lessen: op school ôf visueel thuis te volgen
Startdata: september 2021 (2021 - 2022)
Cursuskosten: € 196,= (in termijnen mogelijk)

Corona: De cursussen, gestart in februari '20 en '21, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen in zijn geheel online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd, kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
Please specify your position in the company
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?

De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. De eerste lessen duren 1 uur, na een 10 lessen gaan deze lessen over op 1,5 uur per les. De kosten van deze cursus zijn inclusief het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen afgelegd worden. Echter zijn de examenkosten á € 30,-- niet bij de cursuskosten inbegrepen. Een examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal via Mollie. Mollie is een webbetaling Software. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen.

Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Verkeerde invoer
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Invalid Input

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Binnen 15 minuten na het verzenden moet u per mail een bevestiging ontvangen. Ontvangt u geen bevestiging neem dan contact met ons.

Foutieve invoer.