logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren BS CTT De Kerkewei-Rossum

Cursus CTT 10-vinger Blind Computertypen & Tekstverwerken
Cursuslocatie: BS De Kerkewei te Rossum


Cursuskosten: € 199,50 (betaling in termijnen mogelijk)
Cursusduur: 4 á 4,5 maanden
Lessen: 15 lessen, totaal 17,5 uren les
Cursusdag: woensdag
Schooljaar: 2022-2023 
Periode: september 2022

De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. Waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren, hierna worden de lessen 1,5 uur per les. Deze lessen kunnen of op school zijn ôf online met visueel contact docente. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal.Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend aan de cursus kan een examen worden afgelegd. Echter zitten de examenkosten á € 30,= niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal betalingen. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. 

Corona: De cursussen zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Het virus is onbetrouwbaar, kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Wij zijn erop voorbereid.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
foutief mailadres
Please type your full name.
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie
Please specify your position in the company
Graag uw keuze
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag uw keuze
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Invalid Input

 

 

 

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Na het verzenden ontvangt u per mail een bevestiging. Ontvangt u geen bevestiging van deze reservering, neem dan contact met ons. 

Foutieve invoer. Alleen cijfers