logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT BS De King-Denekamp

Blind 10-vinger systeem Computertypen OBS M.L. King - Denekamp

Cursuskosten: € 196,= (in termijnen mogelijk)
Cursuslocatie: OBS M.L. King - Denekamp
Aantal lessen: 15 
Cursusdag: donderdag
Start: september 2021 (schooljaar: 2021-2022

Corona: De cursussen, gestart in februari 2020, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen helemaal online zullen zijn. Dat hopen we niet uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind een aantal lessen thuis de lessen online kan volgen, Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan voorkomen. dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. Waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren, hierna worden de lessen 1,5 uur per les. Deze lessen kunnen of op school zijn ôf online met visueel contact docente. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal.Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend aan de cursus kan een examen worden afgelegd. Echter zitten de examenkosten á € 30,= niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal betalingen. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. 

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
foutief mailadres
Please type your full name.
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie
Please specify your position in the company
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Wel graag hier uw keuze
Hoe wilt u betalen
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
U heeft uw keuze nog niet gemaakt.

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

U ontvangt binnen 15 minuten na deze reservering een automatisch gegenereerde bevestiging van deze reservering. Ontvangt u deze bevestiging niet, neem dan contact met ons.

Foutieve invoer. Alleen cijfers graag