G-02WMQBFTME
Laptop.png

Nieuwe typegroepen September '22

Typecursus volwassenen

De typecursus voor volwassenen is een uitdagende online typecursus. Met deze methode leert de cursist op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. De typecursus is interactief, volledig online én heeft een unieke begeleidermodule. 
Waarom kiezen voor deze typecursus? 

Ten eerste is het een online typecursus en ten tweede de cursist bepaalt zelf wanneer en waar, zowel op uw locatie als thuis, er geoefend wordt. De interactieve opzet en de heldere uitleg via video’s motiveert de cursist om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. De begeleiding van de docent blijft beperkt tot ongeveer een half uur per week begeleiding. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidermodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan de cursisten waar nodig bijsturen.

Typecursus volwassenen zonder begeleiding
Typing Monkey GIF - Typing Monkey GIFs

Typecursus met Begeleiding docent
GIF typen - GIF's typen

.

 

Geslaagden voorjaar '22

Dé typecursus voor volwassenen

Deze typecursus voor volwassenen is een uitdagende online typecursus. Met deze methode leert de cursist op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. De typecursus zeer interactief, volledig online én heeft een unieke begeleidermodule. 

Waarom kiezen voor deze typecursus? 
Ten eerst is het een online typecursus, ten tweede de cursist bepaalt zelf wanneer en waar, zowel op uw locatie als thuis oefenen. De interactieve opzet en de heldere uitleg via video’s motiveert de cursist om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. 

De begeleiding van de docent blijft beperkt tot ongeveer een half uur per week. Dankzij de gebruiksvriendelijke begeleidermodule behoudt de docent moeiteloos het overzicht en kan de cursisten waar nodig bijsturen.
Wilt u reserveren:?
De typecursus volwassenen 
met online begeleiding docente.
Cursuskosten € 79,00
klik hier button
De typecursus volwassenen
zonder begeleiding.
Cursuskosten € 59,00