logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT BS Mariaschool-Beuningen

Blind 10-vinger systeem Computertypen Mariaschool - Beuningen

Typelocatie: BS Mariaschool - Beuningen
Cursuskosten: € 198,00 (in termijnen mogelijk)
Cursusduur: februari t/m juni 
Cursusdag: woensdag (Wekelijks)
Start: februari 2022 Schooljaar: 2021-2022
Alles onder voorbehoud

De cursussen, gestart in februari 2020, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september of februari van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen helemaal online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind een aantal lessen thuis online kan volgen, Er is tijdens deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Diploma-uitreiking 2020 Mariaschool

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Uw tel. nr.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld 7911 AA
Please specify your position in the company
Svp uw keuze
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?

We hopen voldoende reserveringen te krijgen om met de cursus van start te kunnen op de Mariaschool. Alles is onder voorbehoud. De cursus duurt normaal een 15 lessen, waarbij de lessen 1 uur duren. Bij de cursuskosten zijn inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen gegevens worden, echter zitten de examenkosten niet bij de cursuskosten inbegrepen. De examenkosten voor het examen CT100 (Typevaardigheid) zijn € 17,50 en voor het examen CTT100 (Typevaardigheid & Tekstverwerken) €30,=. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen tot betalen. Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.

Graag uw keuze
Invalid Input

Hond die typt

EUR 0,00
Invalid Input
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen cijfers.