logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT CBS de Bron - Nunspeet

Blind 10-vinger systeem Computertypen 
Typelocatie: CBS de Bron - Nunspeet

Typelocatie: Meester Drostweg 6, Nunspeet
Cursuskosten: € 199.50 (in termijnen mogelijk)
Cursusduur: 4 á 4,5 maanden
Lessen: 15 (17,5 uren les)
Start: februari 
Cursusdag: maandagmiddag na schooltijd
Huiswerk: bijna dagelijks 15 á 20 minuten thuis oefenen
Lestijden:
- 1e groep les 1-10: 14.30-15.30 en vanaf les 11: 14.30-16.00 
- 2e groep Les 1-10: 15.45-16.45 en vanaf les 11: 16.15-17.45

Alles onder voorbehoud van voldoende deelname.

Gevraagd Typedocente.

Heel blij zijn we met de mogelijkheid die ons geboden wordt om de cursus CTT (Typevaardigheid & Tekstverwerken) op uw school te mogen beginnen. Kent u iemand die voor ons de cursussen wil gaan verzorgen op de Bron als typedocente. Uiteraard met begeleiding/opleiding van CSDenekamp. Wat moet de toekomstig typedocente kunnen: 10-vingers kunnen typen. Kennis van het tekstverwerken is ook snel te leren.
Misschien is dit ook iets voor u of voor een kennis van u? Echt leuk om te doen, het lesgeven aan kinderen. Neem contact met ons via: bennie@csdenekamp.nl. of whatsapp: 0682706132. 

Corona: De cursussen zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Wij zijn erop voorbereid. 

Svp hieronder graag uw naam, adres en overige gegevens in te vullen.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres

Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.

De Voornaam
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie, ADD........
Welke typegroep
Please specify your position in the company
Graag de school van uw kind
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?

De cursus duurt normaal een 15 lessen, waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren waarna wij over gaan naar 1,5 uur per les. De kosten van deze cursus hiervoor bieden wij u de cursus aan, waarbij inbegrepen is het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen afgelegd worden, echter zitten de examenkosten á € 30,-- niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen.

Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Binnen 15 minuten na de reservering moet u een bevestiging per mail ontvangen. Ontvangt u geen bevestiging, neem dan contact met ons.

Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.