logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT OBS De Linde-Oldenzaal

Blind 10-vinger systeem Computertypen De Linde - Oldenzaal

Typelocatie: OBS De Linde - Zandhorstlaan
Cursuskosten: € 198,00
Cursusduur: 4 á 4,5 maanden
Lessen: 15 (17,5 uren les)
Cursusdag: donderdagmiddag ôf dinsdagmiddag
Lestijden:
- 1e groep les 1-10: 14.30-15.30 en vanaf les 11: 14.30-16.00 
- 2e groep Les 1-10: 15.45-16.45 en vanaf les 11: 16.15-17.45

Start: februari  2022

Corona: De huidige lopende cursussen, gestart in februari en september '20, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen in zijn geheel online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd, kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
De Voornaam
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie, ADD........
Welke typegroep
Please specify your position in the company
Graag de school van uw kind
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
De cursus duurt normaal een 15 lessen, waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren waarna wij over gaan naar 1,5 uur per les. De kosten van deze cursus hiervoor bieden wij u de cursus aan, waarbij inbegrepen is het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen afgelegd worden, echter zitten de examenkosten á € 30,-- niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.
Verkeerde invoer
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Invalid Input

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Binnen 15 minuten na de reservering moet u een bevestiging per mail ontvangen. Ontvangt u geen bevestiging, neem dan contact met ons.

Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.