logo-csd-opl-denekamp.gif

Cursus Blind 10-vinger Computertypenvaardigheid & Tekstverwerken 
Cursuslocatie: BS 'n Esch - Tilligte

Cursuskosten: € 198,= (in termijnen mogelijk)
Lesdag: dinsdag (wekelijks les, behalve op officiële vrije dagen en vakantie)
Start: februari 2022
Alles onder voorbehoud

De cursus duurt een 4 maanden. Voor de hierboven genoteerde cursuskosten bieden wij u deze cursus aan, waarbij inbegrepen is het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus is er aansluitend een mogelijkheid voor een examen. Echter zitten de examenkosten á € 30,= niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit 1x of 2x termijnen tot betalen. Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.
Corona: De cursussen, gestart in februari 2020 afgelopen schooljaar, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen in zijn geheel online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd, kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid., houdt u er ook rekening mee?
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld Dyslexie of ADHD,
Svp uw groep
Please specify your position in the company
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag uw betalingskeuze
Uw keuze
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Graag uw betalingskeuze aanvinken
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen ciijfers.