G-02WMQBFTME
Laptop.png

Cursus Typevaardigheid & Tekstverwerken

BS 'n Esch - Tilligte

Methode: Blind 10-vinger systeem typen
Cursuslocatie: 'BS 'n Esch - Tilligte
Cursuskosten: € 201,= (betaling in 5 termijnen á € 42,00 mogelijk)
Lesdag: dinsdag (wekelijks, bij voldoende deelname)
Aantal lessen: 15
Aantal lesuren: 17,5
De lessen zijn klassikaal op school, na schooltijd.
Start: februari 2023 (bij voldoende deelname)
Alles onder voorbehoud
Als de typecursus voor u te duur is, of u vindt de cursus te duur, hebben we voor uw kind, of voor u, ook de online typecursus. Dit voor de prijs vanaf € 49,00. Zie elders op deze site.
U kunt dan "sparren" met uw kind, als u bijvoorbeeld de online typecursus zonder begeleiding besteld. En ongeveer gelijktijdig met uw kind begint aan de cursus. Uw kind op onze cursus en u online. Dit moedigt uw kind aan maar ook u om goed te leren typen. En ook u kunt na 4 lessen ook al teksten typen net als uw kind. Hoe leuk is dit? Misschien zelfs dat u aan het einde van de cursus ook aan het "officiële" examen kunt meedoen op school. Dan niet vergeten het landelijke diplomate te mogen ontvangen.
De cursus "Typevaardigheid & Tekstverwerken" welke gehouden wordt op de school van uw kind duurt een 4 á 4,5 maanden. Voor de hierboven genoteerde cursuskosten bieden wij u deze cursus aan, waarbij inbegrepen is het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus is er aansluitend een mogelijkheid voor een examen. Echter zitten de examenkosten á € 30,= niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal. U kunt kiezen uit 1x, 2x, 3x ôf 5x in termijnen tot betalen. Waarbij de 5 termijnen in ieders €42,00 per termijn voldaan kan worden
Svp hieronder de gegevens van u in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld Dyslexie of ADHD,
Svp uw groep
In welke groep op school zit uw kind
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag uw keuze
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Graag bedrag invullen
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.