logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT - KBS De Verrekijker-Losser

Cursus CTT 10-vinger Blind Computertypen & Tekstverwerken BS De Verrekijker - Losser

Cursuskosten: € 196,-- (in termijnen mogelijk)
Cursuslocatie: KBS De Verrekijker-Losser
Schooljaar 2021 - 2022
Periode: september-januari
Cursusdag: Woensdagmiddag, na schooltijd
Lessen: De 15 lessen (17,5 uren les) fysiek op school zijn ôf bij sluiting school (Corona maatregelen) online thuis met visueel contact docente.
Start: september 2021 (bij voldoende deelname)
Op officiële vrije dagen en vakantie is er geen les.

De 2e groep, deze start na de 1e groep, kan doorgaan bij voldoende deelname. Nog een paar cursisten dan zit deze 2e groep ook vol.

Corona: De cursussen, gestart in februari 2020, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen in zijn geheel online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd, kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.
De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend aan de cursus kan een examen worden afgelegd. De examenkosten á € 30,= zijn niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie, pddnos, adhd
Welke typegroep?
Please specify your position in the company
AUB, op welke school zit uw kind?
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Verkeerde invoer
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Invalid Input
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer.