logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT OBS 't Schöppert-Hengelo

Blind 10-vinger systeem Computertypen BS De Schoppert - Hengelo

Locatie: OBS 't Schöppert

Doelgroep: Voor de groepen 7 of 8
Cursusdag: dinsdag (klassikaal op school)
Aantal lessen: 12
Aantal lesuren: 12 uren
Thuis huiswerk per week: 20 á 30 minuten per dag 
Rapportage: Wekelijks ontvangt u een voortgangsrapport
Cursuskosten: € 150,= (in termijnen mogelijk)
Start: februari 2022
Schooljaar 2021-2022

De cursus duurt normaal een 12 lessen. De lessen duren 1 uur, Inbegrepen in de cursuskosten is het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal betalingen via Mollie. U kunt kiezen uit ineens, 2 keer in termijnen tot betalen. 

Corona: De cursussen, gestart in februari 2020, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. Ook de komende cursussen welke in september of februari van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen helemaal online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind een aantal lessen thuis online kan volgen, Er is tijdens deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie
Please specify your position in the company
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag uw keuze
Invalid Input
EUR 0,00
Graag uw invoer, welke betaling wenst u.
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen cijfers