logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren BS De Drieeenheid

Blind 10-vinger systeem Computertypen De Drieeenheid - Oldenzaal
Typelocatie: BS De Drieeenheid - Noordwal


Cursuskosten: € 198,00 (betaling in termijnen mogelijk)
Aantal lessen: 15 (17,5 uren les)
Cursusdag: maandag ôf woensdag (afhankelijk van uw keuze)
Start: februari 2022 (schooljaar 2021-2022)
Cursus alleen voor leerlingen van BS De Drieeenheid

De cursus duurt normaal een 4 á 4,5 maanden, waarvan de eerste lessen 1 uur duren waarna wij over gaan naar 1,5 uur. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend het einde van de cursus is er de mogelijkheid tot een examen. De kosten voor het examen á € 30,= is niet inbegrepen in het cursusgeld. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van incasso's. U kunt kiezen uit ineens, 2x termijnen of 3x termijnen tot betalen. Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.

De cursussen, gestart in februari en september 2020, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Wij gaan er niet vanuit dat de komende cursussen/lessen weer gedeeltelijk online gegeven hoeven te worden. 

Uw volledige achternaam
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld 7911 AA
Welke dag en groep?
Please specify your position in the company
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag aanvinken welke keuze
Invalid Input
EUR 0,00
Invalid Input

Met het versturen van deze aanvraag heeft u alles naar waarheid ingevuld en bent u bekend met onze voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen, dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

U moet binnen 15 minuten na het verzenden een bevestiging per mail ontvangen waarop staat dat de reservering en betaling is gelukt. Krijgt u geen bevestiging per mail dan is er iets fout gegaan. 

Bij voorbaat dank voor uw aanvraag.

Foutieve invoer. Alleen cijfers invoeren.