logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT BS De Maten

Blind 10-vinger systeem Computertypen voor leerlingen van:
BS De Maten & De Wendakker - Oldenzaal

Typelocatie: BS De Maten - Oldenzaal
Aantal lessen: 15 (17,5 uren les op De Maten)
Cursusdagen: woensdag
Start: februari 2022 (schooljaar 2021-2022)
Cursuskosten: € 198,00 (betaling in termijnen mogelijk)

Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen worden afgenomen. De examenkosten á € 30,-- zijn niet inbegrepen in de cursuskosten. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal. U kunt kiezen uit 1 termijn, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. 

De cursussen, gestart in februari 2020, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen in zijn geheel online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind thuis de lessen online kan volgen? Er is in deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd, kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid., houdt u er ook rekening mee?
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
foutief mailadres
Uw tel.nr.
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie
Welke groep? Kan zijn dat de 1e groep nu reeds vol is.
Please specify your position in the company
Welke school?

Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
U kunt een keuze maken tussen een betaling voor incasso ôf voor Ideal betaling

Verkeerde invoer
Invalid Input
EUR 0,00
Invalid Input
Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen.

Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.
Foutieve invoer. Alleen cijfers