logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren BS De Bongerd

Blind 10-vinger systeem Computertypen De Bongerd-Oldenzaal

Typelocatie: BS De Bongerd - Wieldraaijerlaan
Cursuskosten: € 198,00 (in termijnen mogelijk)
Aantal lessen: 15 ((17,5 uren les)
Cursusdagen: maan- ôf dinsdag
Start: februari 2022 (schooljaar 2021-2022)
Cursus alleen voor leerlingen van De Bongerd.

De cursus duurt normaal een 15 lessen, waarvan de eerste lessen 1 uur duren waarna wij over gaan naar 1,5 uur. De cursuskosten van deze cursus zijn inclusief het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen á € 30,00 worden afgenomen. De examenkosten zijn niet inbegrepen in de cursuskosten. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. U kunt kiezen uit ineens, 2x termijnen of 3x termijnen tot betalen. 

Corona: De cursussen, gestart afgelopen 2 jaren, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september of februari van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen helemaal online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind een aantal lessen thuis online kan volgen, Er is tijdens deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld dyslexie, adhd
bijvoorbeeld 01-12-2003
Please specify your position in the company
Svp welke dag en groep?
Svp welke dag en groep?
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Wel graag aanvinken
Graag uw invoer
EUR 0,00
Invalid Input

Met het versturen van deze aanvraag heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden en u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Daarna moet u binnen 15 minuten een automatisch gegenereerde bevestiging per mail ontvangen, dan is tevens de betaling gelukt. Krijgt u geen automatische bevestiging per mail, dan is het reserveren u niet gelukt. Probeer het aanvragen dan opnieuw.

Foutieve invoer. Alleen cijfers en geen spaties.