logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren BS De Bongerd

Blind 10-vinger systeem Computertypen De Bongerd-Oldenzaal

Typelocatie: BS De Bongerd - Wieldraaijerlaan
Cursuskosten: € 199,50 (in termijnen mogelijk)
Aantal lessen: 15 ((17,5 uren les)
Cursusdagen: maan- ôf dinsdag
Start: februari 2023 (schooljaar 2022-2023)
Cursus alleen voor leerlingen van De Bongerd.

De cursus duurt normaal een 15 lessen, waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren waarna wij over gaan naar 1,5 uur. De cursuskosten van deze cursus zijn inclusief het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus kan aansluitend een examen á € 30,00 worden afgenomen. De examenkosten zijn niet inbegrepen in de cursuskosten. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. U kunt kiezen uit ineens, 2x termijnen of 3x termijnen tot betalen. 

Corona: De cursussen, gestart afgelopen 2 jaren, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het kan zijn dat door een virus oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
Please type your full name.
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld dyslexie, adhd
bijvoorbeeld 01-12-2003
Please specify your position in the company
Svp welke dag en groep?
Svp welke dag en groep?
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Wel graag aanvinken
Graag uw invoer
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Met het versturen van deze aanvraag heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden en u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Daarna moet u binnen 15 minuten een automatisch gegenereerde bevestiging per mail ontvangen, dan is tevens de betaling gelukt. Krijgt u geen automatische bevestiging per mail, dan is het reserveren u niet gelukt. Probeer het aanvragen dan opnieuw.

Foutieve invoer. Alleen cijfers en geen spaties.