logo-csd-opl-denekamp.gif
Page 1 of 4

Reserveren cursus CTT / Erve Boerrigter-De Lutte

Blind 10-vinger systeem Computertypen & Tekstverwerken
Locatie: Erve Boerrigter - De Lutte

Lesdag: Woensdag
Aantal lessen: 15 fysieke lessen, 17,5 uren les
Cursuskosten: € 199,50 (betaling in termijnen mogelijk)
Start: september 2022
Schooljaar: 2022-2023

Corona: De voorgaande cursussen zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan weer voorkomen, dat een cursus/les online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. Waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren, hierna worden de lessen 1,5 uur per les. Deze lessen kunnen of op school zijn ôf online met visueel contact docente. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal.Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend aan de cursus kan een examen worden afgelegd. Echter zitten de examenkosten á € 30,= niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. - De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal betalingen. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. 

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
foutief mailadres
Please type your full name.
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie
Please specify your position in the company
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Graag uw keuze
Invalid Input
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY
EUR 0,00
Invalid Input

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Per mail ontvangt u binnen 15 minuten na de reservering de bevestiging van deze reservering. Ontvangt u geen bevestiging, neem dan contact met ons.

Foutieve invoer. Alleen cijfers