logo-csd-opl-denekamp.gif

Reserveren CTT BS De Aloysius-Weerselo

Blind 10-vinger systeem Typevaardigheid & Tekstverwerken
Locatie: BS Aloysius - Weerselo

Typelocatie: BS De Aloysius-Weerselo
Cursuskosten: € 199,50 (Betaling in termijnen mogelijk)
Cursusduur: 4 á 4,5 maanden
Cursusdag: dinsdag
Lessen: 15 (17,5 uren les)
Startperiode: september 2022 (onder voorbehoud voldoende deelname)
Schooljaar: 2022-2023
Cursusdoel: Typevaardigheid & Tekstverwerken
______________________________________________________________________

Tot 17.00 is er voor ons geen ruimte op school beschikbaar. Hierdoor is het anders dan anders met onze typecursus op de Aloysius.  De lessen t/m 10 duren 1 uur, en van les 11 t/m les 15 zijn de lessen 1,5 uur per les. 

U kunt tijdens het reserveren in het veld "Uw vragen", een opmerking of vraag stellen.


 

De cursus duurt een 4 á 4,5 maanden. Waarvan de eerste 10 lessen 1 uur duren, hierna worden de lessen 1,5 uur per les. Deze lessen zijn op school. Dit onder voorbehoud dat de scholen niet meer gesloten zijn.denk hierbij aan de Covid maatregelen. Bij de cursuskosten is inbegrepen het gebruik van het lesmateriaal. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Aansluitend aan de cursus kan een examen worden afgelegd. Echter zijn de examenkosten á € 30,= niet bij de cursuskosten inbegrepen. Examen is niet verplicht. De cursuskosten kunnen in termijnen worden voldaan. CSD werkt met de betalingsmogelijkheid van Ideal betalingen. U kunt kiezen uit ineens, 2 termijnen of 3 termijnen tot betalen. 

Corona: De cursussen van de afgelopen 2 jaren zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen.  We hopen van niet, dat de lessen online gegeven moeten gaan worden. Het doel is toch de lessen op school te gaan geven.

Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 7911 AA
Please type your full name.
foutief mailadres
Please type your full name.
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld dyslexie
Please specify your position in the company
Uw vraag of opmerking
Wilt u hieronder uw administratieve gegevens invullen?
Dog Typing GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Na het reserveren moet u binnen 15 minuten een bevestiging per mail ontvangen. Ontvangt u geen bevestiging neem dan contact met ons.

Foutieve invoer. Alleen cijfers.