logo-csd-opl-denekamp.gif
Page 1 of 4

Reserveren BS De Franciscus-Oldenzaal

Blind 10-vinger systeem Computertypen De Franciscus - Oldenzaal

Cursuslocatie: BS De Franciscus
Cursuskosten: €198,00 (in termijnen mogelijk)
Cursusdag: donderdag
Start: februari 2022 (schooljaar 2021-2022)
De lessen: 15 (17,5 uren les)
Alleen te volgen voor leerlingen van BS De Franciscus

___________________________________________________________________________

Het lesmateriaal is inbegrepen in het cursusgeld. Dit lesmateriaal moet aan het eind van de cursus weer worden ingeleverd. Na de cursus is de mogelijkheid tot een examen, echter zitten de examenkosten niet bij de cursuskosten inbegrepen. De examenkosten zijn €30,=. Examen is niet verplicht. - Uiteraard wordt er niet geïncasseerd als de cursus niet doorgaat.

De cursussen, gestart in de vorige periodes 2020 en 2021, zijn continu doorgegaan ondanks de Corona-crisis. Direct, na de overheidsverordeningen, zijn de fysieke lessen omgezet naar online visuele lessen. Het blijkt een schot in de roos te zijn. De cursisten pakten het tekstverwerken veel beter op. Ook de komende cursussen welke in september of februari van start gaan passen we ook meerdere online lessen in. Maar het kan ook het geval zijn dat door een nieuwe virus golf de lessen helemaal online zullen zijn. Dat hopen we uiteraard niet. Kunt u rekening houden met dat uw kind een aantal lessen thuis online kan volgen, Er is tijdens deze online lessen door de docente visueel uitleg. Ook kan het zijn dat door een oorzaak meerdere lessen online visueel te volgen zullen worden. We hopen van niet, maar deze mogelijkheid in deze tijd kan het voorkomen dat een cursus online visueel gevolgd gaat worden. Wij zijn erop voorbereid.

Svp uw achternaam.
Uw straatnaam
bijvoorbeeld 7911 AA
Uw plaatsnaam
Uw telefoonnummer
foutief mailadres
Svp hieronder de gegevens van uw kind/cursist in te vullen.
Please type your full name.
Please type your full name.
bijvoorbeeld 01-12-2003
bijvoorbeeld Dyslexie

Wilt u hieronder uw gegevens invullen? Gegevens betreft de betaling van de cursus.
Geeft u periodieke betalingen af dan worden deze evenredig verdeeld over de duur van de cursus.

Wanneer het cursusgeld door ons ontvangen is kunnen we uw zoon/dochter op de deelnemerslijst zetten.

Graag uw invoer
Invalid Input
EUR 0,00
Invalid Input

Met het versturen van deze reservering heeft u alles naar waarheid ingevuld. U bent bekend met onze voorwaarden, deze kunt u hier op onze site vinden maar ook kunnen wij u deze toesturen. Na het verzenden moet u een bedankschermpje krijgen dan is het verzenden u gelukt. Krijgt u dit invulscherm terug heeft u ergens een veld niet goed ingevuld, wilt u dit veld verbeteren en opnieuw proberen te verzenden.

Foutieve invoer. Alleen kleine letters en geen spaties.