Over de cursus
Webdesign

Met de cursus webdesign kun jij straks een website ontwerpen in je eigen stijl. Na het volgen van deze korte cursus bouw je zonder problemen een aansprekende, interactieve en gebruiksvriendelijke website voor jezelf, je vereniging of je eigen bedrijf. Je leert werken met het populaire Joomla!.

 

Voor wie bestemd?

Deze cursus is voor al diegene die een website willen maken. Maar niet de kennis hebben om in PHP te programmeren of een MySQL database kunnen opzetten. Waarom? Misschien wil je voor je vereniging een website maken? Of heb je een bedrijf en wil je hiervoor een site hebben?

Met deze cursus heb je geen kennis van programmeren nodig. er zijn veel hulpmiddelen voor Joomla te vinden.

Welke stof wordt er behandeld?

Van het belang van een goede website hoeven we u niet te overtuigen. Toch vergt het ontwikkelen en daarna onderhouden van de website veel tijd en kennis. Het gebruik van een Content Management Systeem (CMS) is een goede oplossing om uw website gemakkelijk bij te werken en te beheren.

Basiscursus Joomla! website bouwen

Je wilt graag zelf een nieuwe website maken en onderhouden, maar niet teveel tijd verliezen aan het zelf uitzoeken op internet. Je wilt het gelijk goed aanpakken met de basis voor een effectieve website die gebruiksvriendelijk is om te onderhouden en goed gevonden wordt door de doelgroep.

Contact Formulier Cursus Webdesign
 1. Contact Formulier
  Cursus Webdesign

 2. aanhef
  Invalid Input
 3. Full Name(*)
  Please type your full name.
 4. Woonplaats(*)
  Please type your full name.
 5. Hoe kunnen we u benaderen?
 6. E-mail(*)
  Invalid email address.
 7. Full Name(*)
  Please type your full name.
 8. Hier uw Vraag(*)
 9. Anti Spam(*)
  Anti Spam
  Refreshfoutieve invoer
  Ter voorkoming van spam wilt u svp de bovenstaande code invullen. Geen spaties gebruiken, standaard letters gebruiken, dus niet vet of cursief.
UA-3973578-1