logo-csd-opl-denekamp.gif

Europees Computer Rijbewijs

Het Europese Computer Rijbewijs, afgekort ECR. is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat u deze complete cursus in modules kunt afwerken. Lees boven bij ECDL.

 

Module 0:
Starters module

Inhoud:

  • Algemene PC-introductie,
  • Basisvaardigheden met Windows,
    bijvoorbeeld de verkenner (mappen en bestanden)
  • Word en Excel
  • Internet 

Voor wie:

Voor iedereen die een gedegen basis cursus wil gaan volgen. bijvoorbeeld herintreders of mensen uit de werkplaats die kantoorwerkzaamheden gaan verrichten.

Module 3: Tekstverwerking met Word 

In deze module wordt na de cursus van de cursist verwacht dat hij laat zien competent te zijn in het gebruik van een tekstverwerker bij het maken van algemene brieven en documenten. Bijvoorbeeld: uw brief voorbereiden, opmaak, pagina invoegen, tabellen, spellingcontrole. Maar ook Teken-, Alinea- en pagina opmaak wordt behandeld. Zie uitgebreide uitleg.

Module 4: Spreadsheets met Excel 

In deze module wordt na de cursus van de cursist verwacht dat hij laat zien competent te zijn in het gebruik van een spreadsheet. Deze module is voor gevorderde kennis van spreadsheets. Bijvoorbeeld de analyse van tabellen, voorwaardelijke opmaak of aangepaste getal notatie. Bij de start wordt de basis van Excel in een paar lessen uitgelegd. Zie verder uitleg.

Vragen over een ECDL Module

ECDL
Vragen over een ModuleAanhef (*)

Invalid Input
Voornaam (*)

verkeerde invoer
Achternaam: (*)

Please type your full name.
Uw Woonplaats (*)

Please type your full name.
E-mail (*)

Invalid email address.
Uw telefoonnummer (*)

svp uw telefoonnumer
Hoe wilt u dat we u benaderen?


Over welke ECDL Module heeft u een vraag? (*)

Invalid Input
vraag (*)

Invalid InputAnti Spam (*)
Anti Spam

foutieve invoer Wilt u svp de bovenstaande code invullen. Geen spaties gebruiken. Alleen standaard letters gebruiken, dus niet vet of cursief.

UA-3973578-1