logo-csd-opl-denekamp.gif

De Typecursus

De methode die wij gebruiken is dé leukste om te leren typen. Spelenderwijs leren blind typen met tien vingers. Ons speciale programma is interactief, volledig online, in gamevorm opgezet én heeft een unieke begeleidermodule. In gamevorm leren gaat sneller, zo ok bij het leren typen.

Reserveren Typecursus

Typevaardigheid &
Tekstverwerken op school
(naschoolse activiteit)

klik hier button

Internet Typecursus
voor volwassenen

klik hier button

 Internet Typecursus
 voor kinderen

klik hier button

 

Over de
Typecursus

Voor deze cursussen zijn er 3 mogelijkheden:

  • Klassikale typecursus op school, als naschoolse activiteit
  • Internet typecursus voor kinderen
  • Internet typecursus voor volwassenen

Betreft de internet typecursussen kunt u kiezen uit:

  • met begeleiding van een docent, begeleiding via internet
  • zonder begeleiding

Geslaagden per jaar en per locatie

In onderstaande links ziet u de geslaagden per jaar en per locatie vanwaar de cursus het examen en de diploma-uitreikingen zijn gehouden. Als een van de weinige opleiders, en niet alleen in de regio maar ook landelijk, gaan wij verder dan de Typevaardigheid of basis het CTT-100Apm & Tekstverwerken. Als een kind meer aan kan dan de CTT-100, gaan wij verder met het opleiden tot CTT-130 Praktijk & Tekstverwerken. Uiteraard moeten die kinderen minimaal 130 aanslagen per minuut halen, tevens moeten ze ook vlekkeloos een tabel kunnen maken en een layout. Hierin zijn wij bijna uniek in de regio. Klik op onderstaande jaar voor foto's en resultaten.

Klik het jaar aan zoek uw school.

Examenreeks gestart
groot1

Op al de typelocaties wordt door het examenbureau de examens afgenomen. Beuningen is op 19 juni de kickoff.

De Diploma-uitreikingen


Binnen 2 weken na het examen weten de examen kandidaten of ze wel of niet geslaagd zijn. De diploma-uitreikingen, van de cursussen die in september zijn gestart en waarvan de examens in februari zijn afgenomen, zijn nu afgerond. Bekijk de uitreikingen hier

Nieuwe typegroepen


Naast dat de nieuwe cursussen in februari zijn gestart kan er weer gereserveerd worden voor de groepen die in september van start gaan. Ook kan er gereserveerd worden voor de groepen die starten in februari 2019.

UA-3973578-1